Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Advanced Search
Your search results
11/05/2013

Nieuw zand voor Banjaardstrand

Strandsuppletie BanjaardstrandRijkswaterstaat is in de week van 15 april 2013 gestart met het ophogen van het strand bij de Banjaard. Het strand tussen de Oosterscheldekering en de Veerse Dam wordt voorzien van een extra laag zand. Aannemerscombinatie Dredging International en Jan de Nul brengt met zandzuiger Charles Darwin in totaal 360.000 m3 zand op het strand aan. Aansluitend brengt Rijkswaterstaat 1,5 miljoen m3 zand aan op de zeebodem voor het Banjaardstrand. Met het aanbrengen van nieuw zand is Noord-Beveland de komende jaren weer beschermd tegen de zee. Eind mei 2013 zal het werk naar verwachting gereed zijn.

 
 
 
Category: Nieuws
Share

Leave a Reply